Over vlaamse friet en de Vlaamsche Reus,

 
Sinds 1992 is de Vlaamsche Reus het frietdomein van Bert en zijn team.
 
Op een toplocatie in het winkelhart van Haarlem haal je de lekkerste friet van Nederland. Knapperig van buiten, zacht van binnen én natuurlijk met passie ZELFGEMAAKT.
 
Met liefde voor het vak, kiest Bert zelf de aardappelen uit, worden deze zelf geschild en met de hand gesneden. De patat wordt secuur én verantwoord voorgebakken en daarna per portie lekker voor je afgebakken. Goed en zo gezond als mogelijk frituren is een must bij de Vlaamsche Reus!
 
Al deze inspanningen hebben er toe geleid dat de Vlaamsche Reus recentelijk nog is verkozen tot beste patatzaak van Nederland!
 
Alle producten en sauzen die je bij de Vlaamsche Reus kunt krijgen, worden door Bert persoonlijk ingekocht. Regelmatig reist Bert naar België om daar de lekkerste sauzen te halen, want bij de beste Vlaamsche friet, hoort natuurlijk de beste saus.
 
Al met al kun je rustig zeggen, dat de passie en de liefde voor het vak bij de Vlaamsche Reus ook echt te proeven is!
 
Kroketten en dergelijke worden ingekocht bij de beste leveranciers. Voor kroketten is dit natuurlijk: Oma Bobs. Net als Bert van de Vlaamsche reus levert ook Oma Bobs een echt kwaliteitsproduct, dat net als de friet op ambachtelijke wijze wordt bereid.
 
Oude familierecepten die zijn verwerkt in de kroketten van Oma Bobs, geven je juist de lekkere smaak die je altijd bij de Vlaamsche Reus mag verwachten.
 
Hamburgers en stoofvlees worden huisgemaakt van de beste kwaliteit vlees en ingrediënten. Eenmaal een hamburger van de Vlaamsche Reus geproefd? Nooit meer wat anders!